top of page
  • Forfatterens bildeBubbly

Effektiv Innsamling av Leads på Messer og Events


Bildet av kontorlandskap på en messe

Nytekning av Markedsføring på Messer og Events

Messer og events forblir avgjørende for markedsføring, men i den digitale tidsalderen trenger vi nye tilnærminger. Med Bubbly får du en selvgående terminal for påmelding til kundeklubber og nyhetsbrev, registrering av kontaktinformasjon, og som trekker flere besøkende til din stand.


Selvgående Terminaler: Fremtiden for Markedsføring

De innovative terminalene forenkler påmeldingsprosessen og reduserer kostnader knyttet til manuell innsamling av data. Deltakere kan enkelt melde seg på og motta bekreftelsesmeldinger.


Skaper engasjement og motiverer til deltakelse

Med Bubbly kan du dele innhold til besøkende via en touch-screen, i form av tekst, bilder, video, quiz, spørreskjema, eller underholdende spill. Dette bidrar til å skape engasjement, og gir en opplevelse til besøkende. Umiddelbar belønning motiverer besøkende til å registrere seg.Bildet av en speaker på en event

Kostnads- og Tidsbesparelse

Den selvgående terminalen kutter kostnader og tid knyttet til manuell innsamling og papirarbeid.

Konklusjon: Fremtiden er Selvgående

Selvgående terminaler er avgjørende for effektivitet og resultater på messer og events. Ved å omfavne denne innovative løsningen kan bedrifter redusere kostnader og øke effektiviteten i markedsføringen på messer og events.

Comments


bottom of page