top of page
  • Forfatterens bildeBubbly

Servicesenter trenger tilbakemeldinger for å fungere optimalt

Kundeopplevelse og Bruken av Bubbly for Servicesenter

Bildet av venterom på ett kontor

Kundeopplevelse Definisjon

Kundeopplevelse, også kjent som CX, er hjertet av suksessen for servicesenter. Det handler om å skape positive opplevelser fra første kontakt til problemet er løst. Kundeopplevelsen bygger lojalitet og påvirker i stor grad kundetilfredshet.


Gode Kundeopplevelser

Gode kundeopplevelser er avgjørende for servicesenter. Det innebærer ikke bare å levere tjenester og løse problemer, men også å gjøre hele prosessen effektiv og behagelig for kundene.


Over 90% fullførte undersøkelser

Med Bubbly feedback kiosk l får servicesenter muligheten til å måle og forbedre kundeopplevelsen. Over 90% av kundene fullfører undersøkelsen som Bubbly tilbyr, som inkluderer 12 grundige spørsmål.


bildet av noen som planlegger med ulike skisser

Forståelse og Forbedring

Bubbly gir innsikt i hva som fungerer og hva som kan forbedres. Ved å forstå kundenes behov og ønsker kan servicesentre raskt tilpasse seg og levere enda bedre kundeopplevelser.


Konklusjon: Fremtiden for Servicesentre

Kundeopplevelse er avgjørende for servicesentre. Med verktøy som Bubbly kan de enkelt innhente verdifull tilbakemelding, forstå kundenes behov og forbedre kundeopplevelsen. Med Bubbly kan du øke kundetilfredsheten og sikre at kundene forlater servicesenteret med et smil.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page