top of page

Ofte stilte spørsmål

 • Ja/ Nei spørsmål: Fikk du et Hei når du ankom butikken i dag? 

  Flervalg: Hva er årsaken til at du ikke handlet i dag?

  Skala: Hvor fornøyd er du med opplevelsen i dag, på en skala fra 0 -10?

  Fritekst: Hvilket produkt var du på jakt etter?

  Les mer om hvordan kundeundersøkelser kan brukes for å skape flere fornøyde og handlende kunder. 

 • En kundeundersøkelse mal er en forhåndsutformet struktur som inkluderer spørsmål og svaralternativer som kan tilpasses for å samle spesifikk informasjon fra kunder. Vi tilbyr flere ulike kundeundersøkelser maler, og utvikler den endelige undersøkelsen sammen med deg, slik at den gir innsikten du er på jakt etter. 

 • Bubbly samler inn svar i øyeblikket kundeopplevelsen inntreffer, og får svar fra både handlende og ikke handlende kunder, som gir innsikt i hva kundene faktisk mener. 

  Dette hjelper bedrifter med å forbedre kunderservice, produkter, tjenester, og kundeopplevelser.

 • Når Bubbly-terminalen plasseres på en standplass, tiltrekker den seg oppmerksomhet, som fører til at flere besøker din stand. Den har et belønningssystem som gir umiddelbar belønning, og motiverer besøkende til å registrere seg til ditt kontaktskjema eller nyhetsbrev. 

 • En feedback kiosk er en selvbetjent terminal som gjør det enkelt for kunder å gi tilbakemelding på stedet. Dette kan være i en butikk, restaurant eller andre forretningslokaler. Bubbly er en patentert feedback kiosk, og den eneste kiosken som motiverer kundene til svare ved hjelp av umiddelbar belønning. 

 • Bubbly sitt belønningssystem motiverer og engasjerer kunden til registrere seg til en kundeklubb. Ved hjelp av umiddelbar belønning bidrar den til 80% flere påmeldinger, og gjør det mulig for ikke handlende kunder å melde seg på også. 

 • Bubbly måler kundetilfredshet med en interaktiv feedback-løsning som inkluderer tilbakemeldinger fra alle, inkludert de som ikke handler. Kunder kan gi umiddelbare tilbakemeldinger etter opplevelser som kjøp, butikkbesøk eller tjenestebruk. Dette gir en mer nøyaktig tilnærming for å måle kundetilfredshet.

bottom of page