top of page

Sist oppdatert 27.09.2023

Vilkår og betingelser

Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye før du bruker bybubbly.no (heretter referert til som "Nettstedet"). Ved å bruke nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar vilkårene og betingelsene, vennligst avslutt bruken av nettstedet.

Introduksjon

Dette nettstedet drives og administreres av Bybubbly AS. Vilkårene og betingelsene gjelder for all bruk av nettstedet, inkludert men ikke begrenset til browsing, innsending av informasjon og eventuelle kjøp av produkter eller tjenester gjennom nettstedet.

 

Endringer i Vilkår og Betingelser

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden med en oppdatert dato. Det er ditt ansvar å jevnlig gjennomgå disse vilkårene for å være informert om eventuelle endringer.

Bruk av Nettstedet

Du samtykker i å bruke nettstedet i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter, samt disse vilkårene og betingelsene. Du samtykker også i å ikke bruke nettstedet til ulovlige eller uautoriserte formål, inkludert, men ikke begrenset til, distribusjon av skadelig programvare eller innhold.

Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet tilbys "som det er" og "som tilgjengelig", uten garantier av noen art, verken uttrykte eller underforstått. Vi fraskriver oss enhver garanti, inkludert, men ikke begrenset til, underforståtte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og ikke-krenkelse.

Begrensning av Ansvar

Bybubbly AS skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som følge av bruken eller manglende evne til å bruke nettstedet eller innholdet.

Gjeldende Lov og Jurisdiksjon

Disse vilkårene og betingelsene skal tolkes i samsvar med lovene i Norsk Lov og eventuelle tvister som oppstår under disse vilkårene og betingelsene skal behandles ved domstolene i Norge.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse vilkårene og betingelsene, vennligst kontakt oss på support@bybubbly.com.

bottom of page