top of page

Sist oppdatert 27.09.2023

Personvernerklæring

Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å sørge for at du forstår hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen gir informasjon om våre praksiser knyttet til innsamling og bruk av informasjon på nettstedet.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn statistisk informasjon om besøkende. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker nettstedet. Du kan konfigurere nettleseren din til å avvise informasjonskapsler eller varsle deg når de blir sendt. Vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer optimalt hvis du deaktiverer informasjonskapsler.

 

Innsamling av Kontaktopplysninger

Vi samler inn kontaktinformasjon som e-postadresser og telefonnumre når besøkende velger å gi dem til oss gjennom skjemaer eller annen frivillig innsending. Disse opplysningene kan bli brukt til å kontakte interesserte bedrifter angående våre produkter og tjenester.

 

Bruk og Deling av Kontaktopplysninger

Kontaktinformasjonen som samles inn, blir kun brukt til det formål den ble innsamlet for, nemlig å kontakte interesserte bedrifter angående våre produkter og tjenester. Vi deler ikke denne informasjonen med tredjeparter uten samtykke fra den enkelte.

 

Sikkerhet

Vi tar datasikkerhet på alvor og implementerer bransjestandard sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte personopplysninger som er samlet inn på nettstedet vårt.

 

Rettigheter til Tilgang, Endring og Sletting av Personlig Informasjon

Dersom du ønsker å få tilgang til, endre eller slette personlig informasjon som er samlet inn gjennom nettstedet, vennligst kontakt oss på support@bybubbly.com for å gjøre en forespørsel.

 

Endringer i Personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst for å reflektere endringer i våre praksiser. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden med en oppdatert dato.

 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss på support@bybubbly.com, Bybubbly AS, Org. Nr: 811860352

 

Takk for at du besøker bybubbly.no. Vi setter pris på din tillit og forplikter oss til å beskytte ditt personvern.

bottom of page