top of page
  • Forfatterens bildeBubbly

Flere Leads for Bilforhandlere

Tapte Salgsmuligheter hos bilforhandlere


Bildet av en bilforhandler

Bilforhandlere har alltid en utfordringen med besøkende som forlater butikken uten å etterlate kontaktinformasjon. Dette tilsvarer tapte muligheter, ettersom de fleste besøkende er i forskjellige stadier av kjøpsprosessen og potensielt kan ende opp som kunder.


Bubbly Kiosken: En Effektiv Løsning

Bubbly kiosken er en innovativ selvbetjent terminal som er strategisk plassert ved utgangen av lokalet. Den gir besøkende muligheten til å registrere seg raskt og enkelt, uavhengig av hvor de er i kjøpsprosessen.


Belønning for Besøkende

En betydelig fordel med Bubbly kiosken er at den belønner de besøkende som legger igjen kontaktinformasjon. Umiddelbar insentiv motiverer alle besøkende til å registrere seg, som gir deg nye leads hver dag, hele året.


Bildet av en bilutsilling

Verdifulle Leads for Bedre Resultater

Ved å samle kontaktinformasjon fra besøkende som ellers ville ha gått tapt, kan forhandlere bygge en verdifull database med potensielle kunder. Denne databasen kan brukes til målrettet markedsføring og oppfølging, noe som øker sjansene for å konvertere leads til faktiske kjøp.


Konklusjon: Bubbly Kiosken som en ekstra medarbeider

Bubbly kiosken endrer måten bilforhandlere samler inn leads på. Den gir en enkel løsning for å utnytte hver besøkende som en potensiell kunde og gir belønning for registrering. Dette kan bidra til å øke inntektene, og hjelpe med å bygge en solid plattform for fremtidig vekst og suksess i bilbransjen.

Comentários


bottom of page