top of page
  • Forfatterens bildeBubbly

Optimalisering av Kundeopplevelsen i Retail

Kundeinnsikt og anvendelsen av tilbakemeldinger


Bildet av en person som holder ballonger

Kundeopplevelse definisjon

Kundeopplevelse, også kjent som CX, utgjør kjernen av retail-suksess. Dette handler om å gi kundene en positiv opplevelse fra det øyeblikket de trer inn i butikken, og helt til de forlater den med eller uten handleposer i hendene. Kundeopplevelsen danner også grunnlaget for kundelojalitet og er det viktigste dersom man ønsker å øke omsetningen i butikk.


Gode Kundeopplevelser

Det er ingen tvil om at gode kundeopplevelser utgjør en konkurransefordel for retailere. Dette går utover simpelthen å tilby varer og tjenester; det dreier seg om å levere en opplevelse som utmerker seg i folks minner.
90% fullfører undersøkelsen

Bubbly er en feedback kiosk som gjør det mulig å måle kundeopplevelsen i retail. En selvbetjent og effektiv løsning som samler inn tilbakemeldinger fra alle dine kunder, også de som ikke handler. 90% av kundene som svarer på undersøkelsen som Bubbly presenterer, fullfører hele undersøkelsen, ved en lengde på 12 relevant formulerte spørsmål.Bildet av en dame som betaler

Forståelse og Forbedring

Bubbly gir detaljert innsikt til butikker angående hva som fungerer bra og hva som potensielt kan forbedres. Ved å undersøke kundenes behov og ønsker, kan retailere tilpasse seg, og kontinuerlig forbedre kundeopplevelsen de leverer.


Konklusjon

For retail-suksess er kundeopplevelse av vital betydning. Ved å benytte løsninger som Bubbly, kan retailbedrifter enkelt og hurtig innhente verdifulle tilbakemeldinger, skape en forståelse av kundenes preferanser og kontinuerlig forbedre kundeopplevelsen. Med Bubbly i verktøykassen din, kan du dyrke lojale kunder og øke omsetningen i din butikk.

Comments


bottom of page